ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ NEURERGY

<!--:el--> ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ NEURERGY<!--:-->

Η Neurergy αποτελεί μια εξειδικευμένη ομάδα στην αντιμετώπιση Νευροχειρουργικών παθήσεων. Στόχος μας είναι η παροχή αποτελεσματικών λύσεων στις παθήσεις αυτές, μέσα από ιατρική φροντίδα υψηλής ποιότητας.

Η επαγγελματική μας εμπειρία στο εξωτερικό και στην Ελλάδα και η συνεχής μετεκπαίδευση εξασφαλίζουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε εκτίμηση, διάγνωση και θεραπεία σε Νευροχειρουργικές παθήσεις του εγκεφάλου, του νωτιαίου μυελού και της σπονδυλικής στήλης. Επιπροσθέτως, σε συνεργασία με την Brainsense στη διάγνωση και στον προεγχειρητικό έλεγχο, προσφέρουμε αντιμετώπιση σε  εξειδικευμένα και πρωτοποριακά, για την Ελλάδα, πεδία της Νευροχειρουργικής, όπως η Χειρουργική της Επιληψίας.

Η ανάγκη των ασθενών και των οικείων τους να ενημερωθούν λεπτομερώς για την πάθησή τους και να συζητήσουν τις πιθανές εναλλακτικές λύσεις με το Νευροχειρουργό τους είναι αναμφισβήτητη.

Στη Neurergy πιστεύουμε ότι η ειλικρινής και διεξοδική συζήτηση για όλα αυτά που απασχολούν τον ασθενή σε σχέση με την πάθησή του και την αντιμετώπισή της είναι η αφετηρία της αποτελεσματικής ιατρικής φροντίδας.  

Αδαμάντιος Γ. Μαυράκης
Νευροχειρουργός
Επικεφαλής NEURERGY